Om oss

Djur & Uteliv är en förgrening i familjeföretaget JABA AB. JABA har funnits sedan 1980 och har sin huvudverksamhet i häststallsbranschen där man säljer hästboxar och stallsnickerier.

Allt började med Stallbutiken som vi öppnade 2006. Med tiden har hund-, fritid-, och övrigt djursortiment vuxit så mycket att vi fått justera vårt namn och vi heter nu Djur & Uteliv.

 

Några av oss som jobbar i butiken är en del av familjen som grundat bolaget och tillsammans med våra ”nya familjemedlemmar” arbetar vi mot samma mål; att med hjärtat ge våra kunder en personlig service och ett engagemang för både kunderna och deras djur.

Vi tror på produkter av bra kvalitet och för oss är det viktigt att en produkt ska hålla för det den är avsedd för. Hos oss kan du hitta märkesprodukter till bra priser då vissa produkter köps in i stora kvantiteter från våra leverantörer.

 

Vi ger dig också möjlighet att köpa produkter hos oss som inte finns på våra butikshyllor utan tas hem speciellt till dig i samband med våra leveranser.

Vi älskar det vi gör och vi hoppas att det märks och att ni ska trivas hos oss!

Välkommen in!