Kvalitet till bra pris!

Redan från dag ett har vi kunnat erbjuda färskfoder till hundar. Det är bland det bästa man kan ge sin hund, så självklart var vi tvungna att ha det hos oss.
Och det mottogs så väl av kunderna att vi köpte frysbox på frysbox för att hela tiden kunna utöka vårt butikslager. Till slut så kom en kund och frågade oss om vi sålde frysboxar! Så då fick vi tänka om och vi bytte ut alla frysboxar mot ett stort frysrum som varje månad fylldes av flera ton färskfoder.
Idag har vi sagt hej då till vårt trogna frysrum och våra kunder hämtar numera sitt foder ur stora frysgondoler i butiken och det är faktiskt bara under de heta sommarmånaderna som vi saknar vårt frysrum ;)
Idag är Stallbutiken den största butiken i Sverige på att lagerhålla olika sorters färskfoder till hundar.
Våra aktiva hundar och deras hundförare kommer till oss tack vare vårt breda sortiment och våra kvalitetsprodukter som tål att användas. Och höjdpunkten är när hundarna kommer in till butiken och låter sig mutas med godis och mys av personalen! Vi får följa valpar som växer upp, hundar som tränas till att bli tjänstehundar, brukstävlande hundar på elitnivå och hundar som tack vare nytt foder blivit pigga och levnadsglada.

Vi gillar aktiveringsleksaker, bilburar, schampon, klosaxar, koppel och halsband, bäddar, matskålar, täcken, spårselar, kampleksaker och godis och tugg i mängder, så därför har vi det i butiken också och mycket, mycket mer.