Från stort till smått

Vårt hästsortiment är brett! Vi har ett bra och prisvärt basutbud som vi blandar med lyxiga stalltillbehör från t ex Holland som du med all säkerhet är ensam om att ha i stallet.

Vi har många sorters kraftfoder
i form av müsli och pellets och vi hjälper dig gärna med att hitta rätt foder till din häst. Vi är nog lite tokiga men några av de mysigaste kaffepauserna har man vid hästfodret. Där doftar det så gott från fruktmüsli-säckarna.
När våren kommer så märks det vid elstängselavdelningen, då är det fullt på hyllorna och våra kunder hittar allt de behöver för att ge sig ut och ta hand om sina hagar, eller kanske ska de anlägga en till? Innergården fylls upp av stolpar i alla dimensioner.

Ett komplett utbud av stalltillbehör är vårt fundament på hästsidan. Allt du behöver till sadelkammaren och den dagliga hästhållningen i ditt stall, finns hos oss. Gerry på JABA är experten vi kallar in då du önskar köpa t ex hästboxar, stalldörrar och stallfönster.
Gerry har över 30 års erfarenhet av häststallsbranchen kommer väl till pass om du har lite mer omfattande frågor och önskar specifika offerter.